Headerbild

Finalhelg i Älvbygden

2022-09-07 i Allmänt

I helgen var det dubbeltävling i Älvbygden, Göteborg och tre förare från Rättvik Boda MK deltog! Angelina Matsson #620 tog hem silvret i Sverige Cupen Women.

På lördag var det MX2 J19 och Svemo Cup Girls 85 cc.

Angelina #565 och Jonas #787 deltog på MX2 J19. Jonas kom på en fin 3:e plats i heat 2 och 5:a i totalen. Angelina var en av två tjejer som körde och fick köra i ett högt tempo med lite tuffare körning, ett bra genrep inför söndagen final i Sverige Cupen Women.

Emmie #46 körde Svemo Cup girls 85 som var final och hon körde till sig en 4:e plats totalt i serien bestående av 6 st deltävlingar (Eksjö, Upplands Väsby, Piteå*2, Enköping och Älvbygden). Emmie som bröt nyckelbenet på tävlingen i Älvdalen på Dalacrossen hade det tufft på Enköpingstävlingen endast 3 veckor efteråt, men hon bet ihop och krigade in i mål.

På söndag var det final i Sverige cup women.

Där Angelina kom på en 2:a plats i både heat 1 och 2 samt i totalen för dagen. Även i totalen för Sverige Cupen, som varit 4 deltävlingar kom hon 2:a med bara 4 poäng i från 1:a platsen.
Angelina hade poängen 164 och vinnaren hade 168 så väldigt jämt var det.
 

Angelina har som vi skrivit tidigare kommit in på det ny uppstartade RIG i Sävsjö och här är en artikel som Smålandsposten (klicka här)publicerade tidigare i höstas.

Adress

Rättvik Boda MK - Motorcykel och Snöskoter Björn Andersson, Hjortnäsheden, Bränngärdet 4 79390 Leksand

Kontakt

E-post: rattvikboda@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in