Headerbild

Banvärdsinformation

Se här vem som är banvärd

Skriv på Facebook Rättvik Boda Träningar att du håller öppet och ban status, har du inte facebook kontakta någon i klubben som har och be dem posta ett inlägg.

Rutiner för banvärd 2024

Se till att vara på plats i god tid, ca 30 minuter innan banan öppnar. Kolla om banan behöver vattnas, följ instruktionerna noga om du använder något av klubben fordon.
Ev. preparering av banan stäms av med bangruppen.

OBS! Nycklarna fås av föregående veckas banvärd.
Du har ett eget ansvar att kontakta nästa VECKAS banvärd för att lämna över nycklarna och larmkod)

Öppna grinden lås upp toaletterna och kolla att det finns toalettpapper och soppåsar (finns i städskrubben vid herrarnas toalett). Bakom larmdosan (som sitter direkt till vänster innanför dörren i entrén till klubblokalen) finns en instruktion hur larmet slås av och på, har du inte koden, kontakta någon i styrelsen. Se hemsidan för allas kontaktuppgifter.

Den gröna ryggsäcken med anmälningslistor står i maskinrummet (rummet innanför köket). OM DU HAR FACEBOOK skriva gärna på Rättvik Boda träningar att det är öppet och banstatus.

INSKRIVNING
Alla ska skriva in sig INNAN de åker ut på banan. Är de över 12 år MÅSTE de uppvisa en giltig licens. På anmälningslistorna anges åkarens: namn, tel nr till närmast anhörig, Svemo ID, klubb & betalningssätt.

Skulle olyckan vara framme är det viktigt att rapportera det på blanketten ”skadeanmälan olycksfall” som finns i banvärdspärmen tillsammans med instruktioner från Svemo hur den fylls i. 

Det är Du som banvärd som ansvarar för träningen och INGEN får beträda banan förrän Du gett klarsignal. Sätt upp kättingen vid insläppet när det flaggas av eller när maskinerna är på banan. Du som banvärd får inte köra under ditt pass.

Uppmana alla som inte kör att ta med sig gulflagga ut och ställ dem i skåpet efter.

Lås alla dörrar och påminn nästkommande veckas banvärd samt kom överens av vidarebefordran av nyckel. ”Lås” grinden.

Stämmer inte dina kontaktavgifter i banvärdslistan, kontakta banvärdsansvarig Magnus Ohlsson 070-524 75 50. Kan du inte din gång ansvarar du själv att byta med någon. Skicka då ett SMS till Magnus vem du bytt med.

Lycka till med din vecka!

Adress

Rättvik Boda MK - Motorcykel och Snöskoter Björn Andersson, Hjortnäsheden, Bränngärdet 4 79390 Leksand

Kontakt

E-post: rattvikboda@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in